Spennende tid i vente – nå blir det butikk!

Skrevet av
| 2 Kommentarer

Hei! Nå har det gått lang tid siden jeg la ut noe her på bloggen, men det har allikevel vært gøy å se at jeg har hatt mange lesere og fått fine tilbakemeldinger.

Det er flere gode grunner til at jeg ikke har hatt mulighet til å oppdatere bloggen min på lenge. Den største grunnen er at jeg ble mamma til Viola for ett år siden. Tilværelsen som nybakt mamma har til tider vært overveldende, men også det mest fantastiske jeg har opplevd. I tillegg har jeg min faste erkefiende, Crohns sykdommen min, slått til og gitt meg perioder med sykdom og utmattelse. Det har rett og slett vært vanskelig å finne tid, overskudd og motivasjon til å skrive gode artikler.

Nå er det derimot en ny tid som venter! Jeg og min samboer skal åpne en butikk i nærheten av her vi bor, på Tofte, i Hurum. Butikken heter Kultivar, og blir en delikatesse og kolonial med de herligste mat- og drikkevarer og noe husholdningsartikler og hudpleieprodukter.

Varene kommer fra små gårder og produsenter i vårt nærområde, og fra andre steder i Norge. I tillegg vil vi selge smaksrike delikatesser fra andre land, som for eksempel førsteklasses olivenoljer.

Jeg har lenge hatt en drøm om å skape en arbeidsplass der jeg kan jobbe på mine premisser og ha mulighet til å ta hensyn til kroppen min i sykdomsperioder. Jeg har i mange år slitt med å tilpasse meg arbeidslivet fordi Crohns sykdommen min har hindret meg i å kunne tilpasse meg et stressende arbeidsmiljø.

Det høres kanskje litt naivt ut å starte egen butikk når man sliter med en sykdom som kommer og går. Derfor starter jeg Kultivar sammen med min samboer. Han har heldigvis har en fleksibel jobb ved siden av og kan avlaste og hjelpe til ved behov og i sykdomsperioder. I tillegg har vi utlyst en stilling for butikkmedarbeider med 50 % stilling.

Nå får jeg kombinere kunnskapen og lidenskapen min for mat, helse og økologi med det å starte en egen bedrift.

Jeg ønsker at kundene skal få oppleve en handel der de skal få med seg en posjon kunnskap og ekstra glede hjem til kjøkkenet. Du som handler skal oppleve et unikt sted der man ikke bare tar gode valg for seg selv, men også med tanke på miljøet og dyrene.

Bloggen fortsetter under Kultivar

Det er viktig for meg å kunne fortsette å dele kunnskap og inspirasjon. Jeg vil derfor beholde bloggen, men den vil bli flyttet til Kultivar-siden når den er klar. Du blir i så fall automatisk videresendt til den nye siden og de samme artiklene dersom du besøker denne siden når det skjer.

Jeg håper du fortsatt har lyst til å følge med videre og bli inspirert.

Du kan også følge oss på Facebook eller følge med videre på Instagram.

Vi kommer også til å starte nettbutikk så fort vi har tid til det, slik at du som ikke har mulighet til å besøke butikken vår allikevel kan få handle våre gode varer.

Har du lyst til å vite mer om butikken vår? Se vår nettside.

Har du erfaring fra å drive butikk eller starte for deg selv? Del gjerne dine erfaringer i kommentarfeltet. Gleder meg til å høre fra deg.

Ida

Likte du artikkelen?
8 har likt denne artikkelen

Om Ida Jakobsen

Ida Jakobsen

Takk for at du er innom min blogg! Jeg er Ida, Oslo-jente med mastergrad i molekylær biovitenskap og lidenskap for god mat og helse. Håper du fant bloggposten nyttig og interessant. Jeg startet denne bloggen for å skrive om det jeg synes er spennende innen helse, kosthold og livsstil. Jeg setter stor pris på tilbakemeldinger eller noen ord, så legg gjerne igjen en kommentar. Du kan også følge meg på sosiale medier.

2 kommentarer

 1. Clarence Kalleklev

  Hurum?… Kul, skal komme innom når jeg kjører den veien under fjorden:)

  Lykke til videre så lenge!
  Clarence

  Svar
  1. Ida

   Takk for det! Ta gjerne turen innom ja 🙂

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Profilbilde kan ordnes her.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.