Konkurranse med flott olivenolje som premie!

Skrevet av
| Legg igjen kommentar

Hei og hopp! Vil du være med i trekningen av en eksklusiv premie? Meld deg på mitt nyhetsbrev innen 31. mai 2016 for å vinne 🙂 Da kan du nemlig ha muligheten til å vinne denne:

Il Fornacino olivenolje – vinner av gullmedalje i 2016

IL Fornacino Olivenolje

Il Fornacino ligger på topp 10 av verdens beste olivenoljer, år etter år. Nylig vant den gullmedalje under kåringen av verdens beste olivenoljer som ble holdt i New York.

Il Fornacino er en Italiensk olivenolje som kommer fra spesielt utvalgte olivenlunder i Toscana. Det er en elegant, myk og kraftig olje med aroma av friskt gress, agurk og grønt eple. Passer til rå og kokte grønnsaker, hvitt og rødt kjøtt, pasta og ris.

Alle som deltar i konkurransen vil motta noen av mine favorittoppskrifter der olivenolje brukes!

Grunnen til at olivenolje er premien er rett og slett fordi jeg elsker god olivenolje. Jeg håper du også er glad i olivenolje. Hvis du derimot ikke er så vant til å bruke olivenolje kan du få muligheten nå. Den har nemlig fantastiske egenskaper både som matvare og for helsa di!

Å bli bedre kjent med olivenolje vil gi deg fantastiske mat- og smaksopplevelser. For å få vite mer om hvorfor du kan nyte olivenolje med god samvittighet anbefaler jeg deg å lese min artikkel om olivenolje – Alt du trenger å vite om olivenolje. Den ble også publisert på siden til bramat.no.

Meld deg på her!

Vil du ha mer kunnskap om kosthold og helse, samt gode oppskrifter på næringsrik mat?

Hva er nyhetsbrev?

For å kunne vinne premien må du melde deg på nyhetsbrevet mitt. Nyhetsbrev er en e-post jeg sender til deg slik at du får informasjon om når og hva jeg legger ut på bloggen min.

Legger jeg ut en ny artikkel vil du altså få en kort beskjed på e-post med en gang. Dette vil skje 1-2 ganger i uken, så du vil absolutt ikke bli overlesset med e-post fra meg!

I tillegg vil du få en månedlig e-post der jeg deler mine siste tips og triks innen helse, livsstil og kosthold. Innimellom også enkle råd for hvordan du kan oppnå mer hverdagslykke 🙂

Denne månedlige e-posten vil bare være for deg som er meldt på mitt nyhetsbrev – eksklusiv informasjon som det er verdt å få med seg altså!

Høres dette fristende ut er det bare å legge inn e-postadresse og navn her, så er du med i konkurransen:

Nyhetsbrevet gir deg:

Ida Nyhetsbrev

Ikke forpliktende og ingen reklame

Jeg vil aldri bruke din e-post til andre formål enn å sende deg oppdateringer relatert til bloggen og et månedlig nyhetsbrev.

Du vil ikke motta reklame, og jeg vil aldri dele, selge eller gi bort din e-postadresse.

Du forplikter deg ikke til noe, og kan sende meg en e-post hvis du ønsker å bli slettet fra nyhetsbrevet.

Hvem kan melde seg på?

Alle som har lyst kan melde seg på mitt nyhetsbrev, det eneste du trenger å registrere er e-postadresse og ditt fornavn.

Fristen for konkurransen

Meld deg på mitt nyhetsbrev innen 31.mai 2016. Da er du med i trekningen av olivenolje!

Du vil alltid ha muligheten til å melde deg på nyhetsbrevet mitt, selv om fristen for å bli med i konkurransen går ut.

Jeg anbefaler deg å melde deg på med en gang, så er du med på moroa.

Håper vi snakkes! 🙂

Ida

Likte du artikkelen?
7 har likt denne artikkelen

Om Ida Jakobsen

Ida Jakobsen

Takk for at du er innom min blogg! Jeg er Ida, Oslo-jente med mastergrad i molekylær biovitenskap og lidenskap for god mat og helse. Håper du fant bloggposten nyttig og interessant. Jeg startet denne bloggen for å skrive om det jeg synes er spennende innen helse, kosthold og livsstil. Jeg setter stor pris på tilbakemeldinger eller noen ord, så legg gjerne igjen en kommentar. Du kan også følge meg på sosiale medier.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Profilbilde kan ordnes her.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.